Za uzajamno zadovoljstvo

Od prvog trenutka, kada tek poželite da u Vaš dom dođe novi član porodice, Merry Puppins pomaže savetima oko izbora ljubimca. Usklađujemo Vaš način života sa navikama i potrebama određenih rasa, kako bi vaš zajednički život bio uvek na uzajamno zadovoljstvo.

Učimo vas kako da razumete njegov govor tela i kako da najlakše komunicirate sa svojim psom. Kako da idete u šetnju bez stresa, kako da Vas sluša, kako da Vi njega usrećite, kako da predupredite strahove i stres kod svog ljubimca.

Merry Puppins je Centar za promovisanje dobrobiti pasa.

Šta podrazumevamo pod dobrobiti? Ako pogledamo stručnu definiciju dobrobit životinja podrazumeva fizičko i psihičko stanje životinje, u odnosu na uslove u kojima ona živi i umire.

Životinja se nalazi u dobrom stanju dobrobiti kada je zdrava, uhranjena, bezbedna, u stanju da ispolji ponašanja važna za njeno fizičko i mentalno stanje, ako joj je udobno i kada ne pati usled neprijatnih stanja kakva su bol, strah i stres.

Kada kupimo cveće u saksiji, raspitamo se da li voli sunce ili hladovinu, koliko se često zaliva i šta mu je još potrebno da bi nam ulepšavalo dom. Svaka biljka ima svoje potrebe, pa kako onda ne bi naš dragi četvoronožni ljubimac. Upravo oko tih potreba i kako ih znati i razumeti Merry Puppins pomaže svojim članovima kroz edukacije, radionice, konsultacije.

Još nemate ljubimca?

Ako još nemate ljubimca, pitanje je kako odabrati psa koji će najviše odgovarati Vašem načinu života, temperamentu, uslovima i potrebama da bi zajednički život bio uživanje za oboje. U Merry Puppins savetovalištu dobićete sve potrebne informacije, a možemo pomoći i oko izbora rase ili udomljavanja mešanca.

Ako uzimate štene, obavezno se raspitajte kako da ga pravilno socijalizujete. Time ćete izbeći kasnije neprijatnosti (razne stresove i strahove, npr. od petardi i vatrometa). Vise informacija potražite na našoj stranici Socijalizacija.

Vrhunski stručnjaci

Merry Puppins sarađuje sa vrhunskim bihevioristima, veterinarima i trenerima koji će Vam kroz predavanja na razne teme omogućiti da saznate više o svom ljubimcu i sa ponosom budete odgovorni vlasnik.

Neke od tema koje možete posetiti na našim predavanjima:

  • Šetnja bez stresa
  • Zarazne bolesti i prevencija
  • Zaštita od buva, krpelja i komaraca
  • Psi i deca – upoznavanje i druženje
  • Pravilna ishrana
  • Ženke – teranje, parenje, okot
  • Pripremite psa za zimu/leto
  • Strahovi i stres kod pasa
  • Projekat Žuti pas

I mnoge druge teme.

Prijavite se na naš Newsletter kako bi redovno dobijali informacije o budućim temama i događajima u organizaciji Merry Puppins Centra za promovisanje dobrobiti pasa.

Pozovite za više informacija, ili nas posetite.

merry puppins bajka za pse sapice

Naši partneri

Share This