Neka bude lepo i kuci i vama

Biti vlasnik psa je velika odgovornost i obaveza.

Često svoj svakodnevni ritam morate da prilagodite njegovom.
Ide Vam se u bioskop, na koncert, predstavu ili u kasni provod, ali ljubimca treba prošetati pred spavanje. Zakazali biste frizera, otišli sa prijateljima na ručak, na izložbu, slavu, svadbu, u shopping… Bili biste redovniji u teretani ili na nekoj rekreaciji, ali eto, ljubimac je dobar izgovor. Morate hitno kod zubara? Ali nigde ne možete da ga povedete sa sobom. Naročito ako imate veliku rasu.

Merry Puppins je tu da pomogne.

Naše usluge su namenjene upravo Vama. Možete da se opustite i uživate u svim životnim aktivnostima bez stresa i odlaganja, a za to vreme brigu o ljubimcu prepustite nama.

Zaboravite na molbe komšijama i prijateljima da pričuvaju Vašeg psa. Dovedite ga u Merry Puppins, i posvetite se malo sebi.
Zaslužujete to.

U našem smeštaju možete ostaviti svog ljubimca i na samo par sati. Tu će se zabaviti, odspavati, istrčati se, izigrati sa drugarima. Ili, ako nije preterano društven, biće smešten odvojeno, gde će mu se posvetiti neko iz našeg tima. I biće lepo i njemu i Vama.

Čuvanje Pasa

Merry Puppins Dog Sitting pruža usluge:

  • Čuvanja pasa na par sati, pola dana ili ceo dan
  • Čuvanje pasa u večernjim satima
  • Čuvanje pasa vikendom ili praznikom

Merry Puppins sa zadovoljstvom čuva pse svih rasa i veličina.
Ukoliko nemate sopstveni prevoz, neko od naših saradnika će doći po psa i vratiti ga na dogovorenu adresu u dogovoreno vreme.

Pozovite za više informacija, ili nas posetite

merry puppins bajka za pse sapice

Naši partneri

Share This